Müdürümüz Hüseyin YAMAN' ın Karne Mesajı.

Müdürümüz Hüseyin YAMAN' ın Karne Mesajı.

20.01.2023 379

Kıymetli Meslektaşlarım,Değerli Veliler,Sevgili Öğrenciler

  

                Huzurlu ve bir o kadar yoğun tempoda geçen  bir dönemi geride bırakarak 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl tatiline girmekteyiz.

                Yoğun ve huzurlu bir yarıyılın yaşanmasına katkıda bulunan değerli yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca, çocuklarımızın eğitimi için her türlü fedakârlığı gösteren değerli velilerimize şükranlarımı sunuyorum.

                Bilindiği gibi okul başarısı, öğrencinin zihinsel kapasitesi, öğrenme becerisi, anne ve babanın beklenti ve tutumları ile yakından ilgilidir.

                Bu nedenle, eğitim öğretim faaliyetlerinde anne-babanın öğrenciyi yakından takip etmesi, ilgilenmesi, öğretmenleri ile sağlıklı iletişim halinde olması büyük önem taşımaktadır.

                Özellikle başaramama durumunda ''sonuçtan çok, bu sonuca nasıl gelindiğinin'' değerlendirilmesi önemlidir. Öncelikle öğrencinin yeteneklerine uygun, ulaşılabilir beklentiler geliştirebilmek için her çocuğun bireysel kapasitesi ve içinde bulunduğu yaş döneminin özellikleri göz önüne alınmalıdır.

                 Değerli Velilerimiz,

                Çocuklarınız her koşulda sizler için değerli olmalıdır.Lütfen onları başarılı yada başarısız gibi sınıflandırmalara göre değerlendirmeyiniz.Doğru yönlendirme, sorunların kaynağına ulaşma ve çözüm yollarını araştırma,öğretmenleri ile sağlıklı iletişim vb. konularda eğer doğru adımlar atarsanız onlara en güzel desteği vermiş olursunuz.İkinci dönemde başarıya ulaşmalarının sağlanması ancak onlara verdiğiniz destek ile mümkün olacaktır.

                 Sevgili Öğrenciler,

 

                Hepinizi sahip olduğunuz güzel ahlak ve insani değerler için tebrik ediyorum.Hep söylediğimiz gibi;siz istediğinizde üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yoktur.Sevgili çocuklar,lütfen tatilde 1. dönemde neyi ne kadar yaptım,ne kadar istedim,ne kadar emek verdim vb. soruları sorarak sonunda ne oldu? nun cevabını bulmanız olacaktır.

                Keyifli ve bir o kadarda bol okumalar diliyorum...

              Kıymetli yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma, sevgili öğrencilerime ve değerli velilerime,sağlıklı bir tatil dönemi diler sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım.

 

                                                                                       Hüseyin YAMAN

                                                                                        Okul Müdürü